A MyHsinni nem tesztel állatokon, és nem bízunk meg másokat, hogy teszteljenek a nevünkben. A Myhsinni elkötelezett az alternatív módszerek fejlesztése és elfogadása mellett.
A MyHsinni maszkok egyszer használatosak, így higiéniai okokból ugyanannak a maszknak a többszöri használatát határozottan nem javasoljuk.

A myhsinni.com oldalon tudjuk, hogy  mennyire fontos személyes adataid biztonsága. Online
rendeléseid titkosítására a Secure Socket Layer (SSL) titkosítási technológiát használjuk. Ez a
legfejlettebb online fogyasztói biztonsági technika. Biztos lehetsz benne, hogy
megrendelésed biztonságosan titkosítva lesz, hiszen ez a kormány által jóváhagyott
titkosítási szoftver.


Az SSL titkosítási szoftverekről bővebben itt olvashatsz.

Az arc megtisztítása után bontsd ki a tasakot és vedd ki a maszkot. Hajtsd szét és vedd le a szövetről a gyöngypapírt ( a Double lifting arc-és nyakmaszkok csomagolása nem tartalmaz gyöngypapírt ). A maszkot először a homlokra helyezd fel, majd igazítsd az arcra, 15-20 percig hagyd rajta, ezután távolítsd el. Az arcon maradt esszenciát masszírozd be a bőrbe.
Ha az arcon maradt esszenciát jól bemasszírozod, nem fog ragadni és csillogni a bőröd a maszk használata után. Természetesen, ha úgy szeretnéd, megmoshatod az arcod, de nem szükséges.
Igen, 24 karátos aranyszemcséket tartalmaz, melyek hatékonyan segítenek a bőr feszesítésében, hidratálásában.
A MyHsinni termékek Taiwanból származnak, ahol óriási hagyománya, kultúrája van a szövetmaszkok gyártásának és használatának.

Jelenleg csak bankkártyával fizethetsz a Barion rendszerén keresztül.

A rendelés leadása után közvetlenül e-mailben megküldjük a visszaigazolást. Amennyiben nem érkezik meg, jelezd nekünk e-mailben a [email protected] email címre. Kérjük azt is ellenőrizd, helyesen adtad-e meg e-mail címed vásárláskor.
Ha valamilyen okból kifolyólag elégedetlen vagy a MyHsinni termékeddel, akkor 8 munkanapon belül juttasd vissza hozzánk, és a vásárlás teljes összegét jóváírjuk a számládon. A visszaküldés menetéhez tekintsd meg a Szállítási feltételek menüpontot.